Banda Rumunja silovala i podvodila maloljetnice: Najmlađa imala samo 12 godina

Banda muškaraca u Manchesteru osuđena je na više od 25 godina zatvora za silovanja i podvođenja maloljetnica, od kojih je najmlađa imala samo 12 godina. Ovo je njihova gnjusna priča. Radi se o četvorici Rumunja, braći Sebastianu i Danielu Baltatu te njihovim rođacima Parizianu i Adrianu Calinu.

žrtva bila je 12-godišnja djevojčica koju su u parku silovali Sebastian (18) i njegov bratić Parizian (20). Nakon toga istu je djevojčicu Parizian odveo u javnu kuću gdje je ponovno htio imati spolni odnos s njom, prije nego li je u sobu došao drugi muškarac koji je od nje očekivao oralni seks, prenosi Metro. Istu djevojčicu su rođaci silovali nekoliko puta, a Sebastian je jednom prilikom od nje tražio da oralno zadovolji nepoznatog muškarca u parku.

Ilie Baltatu (22) okomio se na godinu dana stariju dijete s kojim je imao odnos tri puta, a Adrian Calin (20) našao je dvojčicu od 15 godina koju je tražio oralni seks. Za sada su identificirane samo tri žrtve, ali tužitelj Jonathan Savage vjeruje da je broj žrtava veći. Sam čin zlostavljanja ovi su mladići ‘normalizirali’ jer su točno znali što rade.

– Nijednom riječju ne mogu objasniti kroz kakav pakao sam prolazila. Nisam znala zašto se to meni događa. Postala sam toliko anksiozna da više ne mogu izaći na ulicu bez straha da će mi se opet nešto dogoditi – rekla je jedna od žrtava. Druga je rekla da je prošla kroz ‘najgore razdoblje u životu’ i osjeća se kao da je ‘u potpunosti iskorištena’.

Dodala je: ‘Osjećam se bolesno kad razmišljam o tome što su ti ljudi radili’. Sve žrtve su zbog traume odselile iz Manchestera, a četverac je ‘rođaci iz pakla’ završili su u zatvoru. lIle Baltatu osuđen je na osam godina zatvora, a njegov brat Sebastian na tri godine. S druge strane Adrian Kalin ‘odležat će’ godinu dana, a Parizian Calin 13 godina.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply