Bogdanović oštro napao Amerikance koji ga ignoriraju: Više vrijedite vi nego njihov smrdljivi…

Bojan Bogdanović, najbolji hrvatski košarkaš, ove sezone je uvjerljivo jedan od najboljih šutera lige. Prosječno po utakmici zabija 21 koš po utakmici, a s trice šutira 42.5 posto. Jedini igrač koji šutira minimalno 40% za tri, a da je zabio više trica od našeg reprezentativca je Duncan Robinson iz Miami Heata.

Zato smo ove godine očekivali svi Bojana na All Star vikendu koji se od petka do nedjelje održava u Chicagu. I dok je na jakom Zapadu bilo i za očekivati da će teško doći do statusa All Star igrača, poziv za natjecanje u tricama bio je ‘zicer’. Nažalost, NBA liga još jednom je napravila pogrešku i Bogdanović nije dobio poziv gdje bi mogao pokazati svoje šuterske sposobnosti.

Bojan je do četvrtka šutio o toj nepravdi, a onda je putem Instagrama poručio što misli o nepozivanju od strane NBA lige. Na profilu Hoopstera gdje je objavljen podatak o tome da jedino Robinson šutira minimalno 40% za tricu, a da je zabio više trica od Bogdanovića, u komentarima se oglasio i sam Bogdanović.

– Vrijedi više podrška svih vas, nego njihov smrdljivi poziv već drugu godinu zaredom… – poručio je ove sezone sjajni Bogdanović.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply