Čačića na klupi Hrvatske mijenja Livnjak

24. rujna 2017., 8:16
Share Button

U slučaju da Hrvatska u predstojećoj kvalifikacijskoj utakmici ne pobijedi selekciju Finske, Ante Čačić će postati bivši. Prema informacijama iz susjedstva, Hrvatski nogometni savez u slučaju tog scenarija neće dati još jednu priliku 63-godišnjem Čačiću u zadnjem kolu kod Ukrajine i poraz bi definitivno značio kraj njegove epizode na klupi Vatrenih.

 

O tome tko bi mogao naslijediti Čačića na klupi Hrvatske uveliko se špekulira. Kao zapeta puška svoj red navodno čeka Zlatko Dalić, koji posljednjih godina kao trener radi u arapskim zemljama. Četiri godine je proveo u Saudijskoj Arabiji kao trener Al-Faisalyja i Al-Hilala, a od 2014. do početka ove godine bio je trener Al Aina.

 

U Ujedinjenim Arapskim... Emiratima ostvario je najveće uspjehe. Osvojio je Predsjednički kup i Ligu Arapskog zaljeva, a prošle godine došao je do finala azijske Lige prvaka, gdje je u dvije utakmice izgubio ukupno 2:3 od korejskog Jeonbuk Hyundai Motorsa. Dalić je inače rođen u Livnu, a u svojoj nogometnoj  karijeri je u periodu između 1988. i 1991. godine nastupao za mostarski Velež.

http://sportsport.ba

Share Button

Komentari

JOŠ IZ KATEGORIJE Sport


...