ČITATELJ: Evo nešto o Gradskoj toplani Livno

ČITATELJ: Evo nešto o Gradskoj toplani Livno i o radnicima koji su na prosjačkom štapu, koji nemaju primanja već dva i pol mjeseca, mada gospoda u Općini primaju plaću, a oni su suvlasnici isto tako jednim udjelom. A to još nije sve, žive u toplani k’o u kamenom dobu, bez osnovnih higijenskih potrepština i to bez pitke vode, jer je isključena ima tri tjedna i još mnogo toga.

Evo još o toplani: Radnici bez osiguranja zdravstvenog, možete doći i provjerite u toplani, sve će vam ovo potvrditi sami radnici

Molim vas diskreciju

Video iz 2014. godine:

http://www.energije.ba/

ESCO ECO ENERGIJA

Poduzeće ESCO ECO ENERGIJA d.o.o. registrirano je za proizvodnju i distribuciju energija i to isključivo iz obnovljivih izvora energije.

Na prijedlog Općinskog načelnika Luke Čelana formirano je poduzeće javno privatnog partnerstva Općine Livno i poduzeća Dvokut-pro, u omjeru vlasništva od 10% Općina i 90% Dvokut-pro. Udio Općine odnosi se na ustupanje objekta Gradske toplane i zemljišta u koje se polažu toplovodne cijevi, a sve dosadašnje investicije urađene su sredstvima Dvokut-a.

Do sada je urađena rekonstrukcija objekta toplane u kojem je instalirano postrojenje od 2 MW toplinske energije koje kao energent koristi drvnu biomasu , a tijekom naredne grijne sezone 2013/14 biti ?e pušteno u rad postrojenje snage 4 MW čija je izgradnja u tijeku, a koje ?e kao energent također koristiti biomasu.

Poduzeće je sudionik mnogih projekata koji se odnose na obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost i smanjenje štetnih emisija u okoliš.

ESCO ECO ENERGIJA d.o.o. je jedan od osnivača udruge Biomasa u BiH.

Poduzeće je za svoja dostignuća u radu na projektu „Energetski park Livno“ dobilo i najeminentniju nagradu u oblasti energetike ENERGY GLOBE NATIONAL AWARD 2013.

Na kraju možemo konstatirati da je ovo jedan iznimno uspješan projekt koji može poslužiti kao primjer za otvaranje mogućnosti stvaranja novih vrijednosti kroz javno-privatno partnerstvo.

ČITATELJ: Glasat ću ponovno za Luku Čelana da čovjek završi posao i pokopa ovaj grad!

DF: Riješite grijanje u Osnovnoj školi

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply