ČITATELJ: Glasat ću ponovno za Luku Čelana da čovjek završi posao i pokopa ovaj grad!

Poštovani prijatelji,

evo već duže vrijeme u našem gradu problemi sa toplanom. U punoj zimi grijanje na minimum i to povremeno. Budući da sam u mirovini i imam mnogo slobodnog vremena pa mogu da pratim sve naše portale kao i Vaš. Nigdje ni riječi o toplani..

Dolazim na pregled u Dom zdravlja, sve posložene grijalice, hladno, isto tako i u našoj bolnici. Nisam baš čovjek od nekog konfora, pa kaza sebi bit će bolje..

I tako cijela zima, grad hladan, a nitko ni riječi. Mislim, ajde nešto se dogovaraju, bit će bolje, a ono i dalje – ništa. Svaki dan provodim jutarnje sate uz kavicu i razgovor čekam da netko spomene toplanu. I tako danima. Pitam se šta se to događa. Narod šuti i dršće od zime.

Mnogi su ponovno dovukli peći i griju se na drva, poneki na struju. Sramota našem gospodinu Luki Čelanu koji vodi ovaj grad, (kad kažem vodi mislim u propast). Političari šute, ionako se ne griju na toplanu, oni mogu birati na koji način da se utople. Možda je većina naših političara na odmoru u toplim zemljama, a zaboravili da je kod nas zima.

Sram neka vas je, dragi političari, svi skupa od najmanjih do onih vladajućih. Saznajem da je toplana prodana nekome u Istočno Sarajevo i da vrlo mali udio ima grad Livno. Pored tolike sirovine koju imamo mi prodajemo nekome koga nije briga za našim toplim domovima. Škole i djeca isto se tako smrzavaju, sramota.!

Dragi moji građani Livna, kad šutite tako nam i treba. Evo šta su nam vodeće stranke i naš dragi Čelan koji je pozlatio naš grad ova četiri mandata. Glasat ću ponovno za njega da čovjek završi  posao i pokopa ovaj grad zajedno sa svim političarima. Čudim se još više našim braniteljima koji su stvarali i obranili naš grad. Pitam se ZAŠTO SE ŠUTI?…

Pozdrav, Vaš Livnjak
https://www.facebook.com/LivNOvine/videos/1277453625740824/

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply