Dalić u pratnji motorista stiže u Livno

Rodni grad Zlatka Dalića večeras mu sprema doček nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Na na gradskom stadionu Zgona u Livnu s početkom u 19.00 sati započet će program dočeka izbornika Zlatka Dalića. Očekuje se da će u Livno doći tisuće ljudi, prema nekim procjenama i oko 50 tisuća.

Kako iz Livna javlja naš reporter Antonio Zavada, pripreme za večerašnji doček intenzivno traju. Na nogometnom stadionu je nekoliko stotina volontera koji će se potruditi da večeras bude sve spremno.

Program će krenuti već oko 18 sati, a onaj službeni dio u 19 sati.

Dalić bi na granicu Hrvatske i BiH trebao doći oko 20 sati odakle će se u pratnji motorista uputiti prema stadionu gdje se očekuje do 21 sat.

U programu će nastupiti ‘trojica kumova’ Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Miroslav Škoro, a najvljeni su i Jole, Nina Badrić i neki drugi pjevači.

“Dragi moji, sljedećeg utorka pošaljimo u svijet poruku ljubavi, mira, zajedništva i hrvatskog ponosa. Učinimo svojim ponašanjem i zajedništvom Hrvate diljem svijeta ponosnima. Zajedno smo najjači, zajedno možemo sve. Želio bih da se sljedećeg utorka ujedinimo kao nikada, da se ujedinimo u ljubavi i zajedništvu”, poruka je koju je Dalić uputio svojim Livnjacima.

http://hr.n1info.com

Komentari