Dalićev brat: Ne gledam naše utakmice, prestresno mi je to

Čuo sam se bratom nekoliko puta, ali nismo ništa posebno pričali. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, a nije je narušila niti situacija s Nikolom Kalinićem, kaže izbornikov brat Miran Dalić

Miran Dalić, brat našeg izbornika Zlatka, nije gledao utakmicu protiv Nigerije, a već sad zna kako neće gledati niti večerašnju utakmicu protiv Argentinaca, piše 24.sata.

– Previše mi je stresno. U vrijeme utakmice sam u kući i gledam nešto na drugim programima, samo svakih pola sata na mobitelu provjerim rezultat – kaže nam Miran Dalić, koji ne može biti miran kada utakmice vodi njegov brat.

Nije gledao niti kvalifikacijske utakmice. Kasnije pogleda i pročita komentare i izvještaje.

– S Nigerijom su odigrali dobro i hrabro. Odigrali su koliko im je trebalo, na rezultat, za ovakve utakmice i turnire cilj opravdava sredstvo – rekao nam je stariji Dalić, koji u Livnu prima čestitke za bratov uspjeh na Mundijalu.

– Očekujem tvrdu i tešku utakmicu protiv Argentinaca. Čuo sam se bratom nekoliko puta, ali nismo ništa posebno pričali. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, a nije je narušila niti situacija s Nikolom Kalinićem. Tu je očito došlo do krajnjih granica i Zlatko tu odluku više nije mogao odgađati. Očito da je on širio negativnu energiju, pa ne mogu svi biti u prvome sastavu – kaže Miran.

Dnevnik.ba

Komentari