Dinko Periša kandidat za gradonačelnika Livna ispred Županijske neovisne liste

Poštovane stanovnice i stanovnici Grada Livna, livanjskih sela!
Poštovane Livanjke i Livnjaci u cijelom svijetu!

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine Odlukom od današnjeg dana pokrenulo je procese i aktivnosti za Lokalne izbore 2020.

Iako je slijedeću informaciju naš Izborni stožer imao i ranije, smatrao je njezino objavljivanje neprimjerenim zbog događanja oko koronavirusa.

Sad vas, sukladno novoj situaciji i mjerodavnim Odlukama, ovim putem informiramo kako je Dinko Periša kandidat Županijske neovisne liste za gradonačelnika Livna.

Njegova izjava uz informaciju javnosti o kandidaturi:

„Poslije prijedloga tijela Županijske neovisne liste, a nakon osobnog promišljanja i molitve, izrečene podrške najbližih i prijatelja te ohrabrenja i poticaja drugih koji također vole Livno, prihvatio sam kandidaturu.

Uvjerenja sam da ako izborni proces i sam tijek izbora bude pošten i moralan, izborna povjerenstva neuvjetovana i nepotkupljiva, ako izborno tijelo, birači budu birali razumski, trezveno i slobodno da ću biti novi gradonačelnik Livna s velikom većinom konstruktivne podrške članova novog saziva Gradskog vijeća Livna.

Svoje buduće gradonačelničko služenje i rad na realizaciji našeg Izbornog programa te dobrih ideja i projekata od strane drugih kojima je stalo do istinskog dobra i prosperiteta Livna u najširem smislu, provodit ću vođen stavom kako svatko od nas, sukladno svojoj ulozi, treba dati svoj osobni doprinos, baš onako kako to jezgrovito poručujemo i našim izbornim sloganom za izbore 2020.: „LIVNO, TO SI TI!“

Izborni stožer Županijske neovisne liste

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply