Dječak se u školi požalio da se ne osjeća dobro, tijelo pronašli nekoliko sati kasnije

Dječak se navodno u školi požalio kako se ne osjeća dobro, te je pušten da ide kući.

Nažalost, kući nije stigao, a tijelo je pronađeno u napuštenom kamenolomu
Kod napuštenog kamenoloma, nedaleko od željezničke stanice u Doboju, u poslijepodnevnim satima još je trajao očevid na mjestu gdje je pronađeno tijelo 15-godišnjeg dječaka iz Doboja, učenika devetog razreda osnovne škole.

Nakon završetka istog bit će poznato kako je dječak stradao, da li padom ili je skočio sa stijene, a kako se neslužbeno moglo doznati, tijelo ima višestruka oštećenja uslijed pada.

Prema neslužbenim informacijama, majka dječaka je otišla u školu da ga traži jer nije došao kući, međutim, tu su joj kazali kako je njen sin otišao iz škole oko 16 sati.

On se, navodno, požalio nastavniku kako se ne osjeća dobro, te je pušten da ide kući. Majka se uplašila da mu se nije nešto dogodilo, te je to prijavila policiji.

Na teren je odmah upućen veliki broj policajaca, kako bi dječaka što prije pronašli. U međuvremenu je, kako neslužbeno doznaje Faktor, obavljeno više razgovora sa učenicima i njegovim školskim kolegama, koji su policiji ispričali kako su se oni skupljali na kamenolomu, te su djeca pomislila da se on možda tamo nalazi.

Policajci Policijske uprave Doboj su u srijedu nešto iza 22 sata pronašli tijelo 15-godišnjaka, te je mjesto događaja osigurano od jutarnjih sati, kada je počeo očevid, a na mjestu događaja bio je i tužitelj dobojskog Okružnog tužiteljstva.

https://www.hercegovina.info

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply