Dodik o Komšiću: Gubitnik koji se pokušava vratiti na scenu

“To što se to ne sviđa Komšiću je njegov problem. On neka se bavi svojim narodom. On bi sad držao predavanje. Čovjek koji ima `Zlatnog ljiljana` govori što je Srbima dobro”, naglasio je Dodik.

Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske na općim izborima Milorad Dodik rekao je da je predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić “gubitnik koji se pokušava vratiti na scenu”. Reagirajući na Komšićevu izjavu da bi morao odustati od kandidature za Predsjedništvo BiH jer je na američkoj crnoj listi Dodik kaže da ga je predložio SNSD kao predsjednika Republike i da sve ankete govore da je apsolutni pobjednik, kao i Željka Cvijanović, koja je kandidat za predsjednika Srpske.

“To što se to ne sviđa Komšiću je njegov problem. On neka se bavi svojim narodom. On bi sad držao predavanje. Čovjek koji ima `Zlatnog ljiljana` govori što je Srbima dobro”, naglasio je Dodik. Dodik je istaknuo da je Komšić izdao hrvatske nacionalne interese i da bi za hrvatski narod bilo bolje da nikada nije imao takvog predstavnika, prenosi RTRS. Komšić je ranije rekao da bi Dodik morao odustati od kandidature za srpskog člana Predsjedništva BiH zbog toga što je na crnoj listi SAD, prenosi Srna.

Bljesak.info

Komentari