Dragan Čović da se bori protiv korupcije i organiziranog kriminala?! Nemoguće!

Izvješće Europske komisije o Bosni i Hercegovini navodi: Izmjena izbornog zakona, pravo izbora kandidata u Dom naroda je ograničen na etničkoj pripadnosti, zbog nedostatka pravnog okvira građani Mostara ne mogu od 2008. godine izabrati općinsko vijeće.

Ove tri točke je naveo Dragan Čović i politika HNS-a, a šta je s ostalima?

Europska komisija još navodi: sloboda medija, pitanje međunarodnih sudaca u Ustavnom sudu treba da bude neovisno, borba protiv korupcije i organiziranog kriminala – također se navodi u mišljenju EU komisije, borba protiv pranja novca i terorizma…

Dragan Čović i, sad njegov igrač, Ilija Cvitanović kažu da su zadovoljni. Pitam se jeli Dragan Čović u stanju prihvatiti to da bude neovisno pravosuđe? Naravno da nije, jer oni prekrivaju sav njegov kriminal. Kad su face neka smijene Tegeltiju, Tadićku, Dalidu Burzić… i postave neke nove, nestranačke ljude.

Ne smiju, jer bi i Čović i Dodik, a i Bakir, završili tamo gdje im je i mjesto!

Borba protiv organiziranog kriminala i korupcije!? Dragan Čović da se bori protiv korupcije i organiziranog kriminala?! Nemoguće, jer je on sa Dodikom i Bakirom najviše umješan u to, a imaju sudove koji sve to pokrivaju.

Pranje novca? U BiH nestane novca i novca, a vlast drže isti ljudi Čović, Dodik i Bakir (njihove mafijaške organizacije) više od 25 godina. Budite face pa dokažite svoje poštenje: neovisnim pravosuđem, borbom protiv organiziranog kriminala, slobodom medija…

Završite u Zenici jer vam je jedini bijeg od toga držanje vječne vlasti i odgovarajte za sav silni kriminal!

Martina Šarić

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply