Dragičević: Sin mi je silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju

Otac smrtno stradalog Davida Dragičevića, Davor Dragičević, danas se obratio javnosti i prikazao videomaterijal u kojem tvrdi da se dokazuje sve što je govorio u proteklih šest mjeseci. “Moj sin je šest dana silovan, maltretiran i na kraju bačen u kanalizaciju s jasnom porukom nalogodavaca što se sve može dogoditi svima tko bude protiv njih.

Ja sam borac VRS, ratni vojni invalid i poruka svima na vlasti: Ja nisam rušitelj RS, ja sam je stvarao ali ne želim živjeti u ovakvoj državi, sustavu i koji zataškavaju ubojstvo djeteta od 21 godinu”, kazao je Dragičević, prenosi N1. Dodao je da je “stvarao ovu državu, a onu mu je ubila dijete”. “Ja sam stvorio ovu državu, a ona mi je ubila dijete.

Svjestan sam da će na mene biti sve veći pritisak kako se bliže izbori. Oni mene i grupu “Pravda za Davida” žele predstaviti kao da smo ubojice, narkodileri. Mi smo obični ljudi koji želimo živjeti ovdje i ostati radi naše djece, pa i radi nas samih”, ističe i dodaje: “Ovdje ćete vidjeti slike i videomaterijal koji ja gledam šest mjeseci i gledam svoje rasporeno dijete.

Meni možete postaviti sve i jedno pitanje nakon ovoga, nemojte se ustručavati”. “Sve što su iznijeli je laž, nijednu činjenicu nisu iznijeli”, kazao je Dragičević.

www.vecernji.ba

Komentari