FOTO / Frama Livno sudjelovala na Framafestu u Sarajevu

Proteklog vikenda točnije 27. listopada u Sarajevu je održan XXI. Framafest pod geslom “Pjevajte mu, svirajte mu, propovjedajte sva njegova čudesa!” (1. Ljetopisa 16,9).
Nakon svečanog misnog slavlja kojeg je predvodio fra Josip Jukić uslijedila je generalna proba za sve izvođače, dok su svi ostali framaši imali slobodno vrijeme. Na ovogodišnjem Framafestu nastupila je i naša frama s pjesmom Njemu, koju je izveo Marko Omazić. Tekst pjesme napisala je naša framašica Ruža Križan, glazbu fra Nikola Matošević, a aranžman fra Silvio Zlatarević.

Na samom početku ovogodišnjeg Framafesta nastupila je naša Ana Ivković s prošlogodišnjom pobjedničkom pjesmom “Pjevam Ti Bože”. Za revijalni dio bila je zaslužna Grupa RiM koja je svojom energijom podigla cijelu dvoranu na noge.

Pobjednička pjesma bila je pjesma Frame Međugorje “Bog nas ljubi”, drugo mjesto osvojila je Frama Posušje s pjesmom “Jači si od svih”, dok je Zbor Frama Grada Zagreba osvojila treću nagradu s pjesmom “Neprocjenjiv”. Čestitamo svima nagrađenima.

Radosni smo i zahvalni što smo i ovoga puta sa našom braćom i sestrama zajedno slavili Gospodina, te se veselimo ponovnim susretima!

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply