Fotografija Hrvata i Srbina oduševila pratitelje: Bravo majstori, mi smo jedan narod!

Nakon što su pozirali uz kineske navijače koji su držali zastave Hrvatske i Srbije, hrvatski tenisač Borna Ćorić i srpski Filip Krajinović ne prestaju primati komplimente za tu fotografiju. Reakcije pratitelja su većinom pozitivne, a komentirao je i prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Đoković je ostavio komentar i kod Krajinovića i kod Ćorića, a s profila hrvatskog tenisača stigla mu je poruka kako ga ‘cijela Hrvatska voli’. – Veliki si gospodin – napisao je Ćorić, a navijači su pružili podršku tenisačima. Tako treba biti – glasio je jedan od komentara, a jedan od pratitelja je napisao kako su ‘Hrvati i Srbi jedan naraod’.

Podsjetimo, najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić uskoro će nastupiti na ATP turniru u Šangaju gdje je postavljen za 12. nositelja. Borna se priprema za natjecanje, a sparing partner mu je srpski igrač Filip Krajinović.

Očito je kako oba igrača imaju navijače i u dalekoj Kini. Dodajmo i kako je Marin Čilić izgubio u prvom kolu istog turnira. Bolji je bio Španjolac Albert Ramos (ATP 46.) sa 6-4, 6-4 za sat i pol igre.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply