I idućih dana nestabilno s kišom i pljuskovima!

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje nestabilno vrijeme. U Bosni pretežito oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčanije prijepodne. Kiša od jutarnjih sati na području Krajine i dijela sjevera Bosne.

U ostalim područjima kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom se očekuju od sredine dana prema večernjim satima. Tijekom noći, s nedjelje na ponedjeljak prestanak oborina. Vjetar slab sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnja.

ponedjeljak će u Bosni i Hercegovini biti pretežito oblačno vrijeme. Od jutarnjih sati nove oborine s istoka postupno će se tijekom dana širiti prema zapadu zemlje. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stupnja.

U utorak u Hercegovini će biti oblačno, a u Bosni malo do umjereno oblačno i sunčano. Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stupnja.

U srijedu će u Bosni i Hercegovini biti pretežito oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stupnja.

Količine oborina u protekla 24 sata (mm): Jajce i Tuzla 49, Bijeljina 43, Zenica 40, Zvornik 35, Doboj 34, Bugojno 32, Mrkonjić Grad 24, Trebinje 15, Ivan Sedlo i Livno 14, Gradačac 12, Bjelašnica 9, Han Pijesak i Sarajevo 8, Banja Luka 7, Bileća, Sokolac i Srebrenica 4, Sanski Most 1.

Visina snijega u 8 sati na Bjelašnici je iznosila četiri cm, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply