Zagrebački primitivac Zdravko Mamić doživio nokaut u Hercegovini

MEĐUGORJE – Najpoznatiji bjegunac od zakona u Republici Hrvatskoj, bjelovarski dečko Zdravko Mamić, koji obožava da mu tepaju sa “Tata hrvatskog nogometa”, već se šest mjeseci nalazi u Međugorju, gdje se toliko udomaćio na obiteljskom ranču Jure i Maria Vasilja, pa si je uzeo za pravo da ovdašnje kolege novinare može “častiti” epitetima kao kolege im u “Lijepoj njegovoj”, međutim danas je ostao kao “pokakan” nakon svoje press konferencije u završnici koje mu je kolega s portala dnevnik.ba, širokobriješki novinar Ivan Crnjac, dao do znanja gdje mu je mjesto!

Naime, Mamić je na jedno pitanje, koje mu se očigledno nije svidjelo, jer nije bilo naručeno, spomenutog kolegu upitao – Je li on voli pušiti drugim muškarcima, jer, navodno, on raspolaže takvim informacijama? Na Mamićevu žalost ovaj novinar mu nije ostao dužan pa mu je dogovorio: Hoćete li vi meni popušiti pa da to prokomentiramo?

Nakon toga je uslijedio i završetak press konferencije, jer vulgarni Mamić je ostao bez teksta budući da mu novinari u Hercegovini neće tepati, odnosno dopuštati njegovo iživljavanje nad istima i liječenje svojih bolesnih frustracija, te da u Hercegovini i nisu baš toliko “osjećajni” kao kolege im u Hrvatskoj.

Žalostan je i postupak gazde hotela Villa Regina, Jure Vasilja, koji je nakon ovog “incidenta” napao kolegu Crnjca i pitao ga – kako ga nije stid? Mi ovom prilikom pitamo Juru Vasilja: Je li vas stid što već šest mjeseci udomljavate najpoznatijeg bjegunca od zakona u Republici Hrvatskoj?

Dakako, način komunikacije ovog novinara sa Zdravkom Mamićem nije za neku pohvalu, odnosno ta “mamićevska retorika”, no s jednim takvim mangupom se očigledno i ne može na drugi način komunicirati i već je davno zaslužio odgovor kakav je dobio u Međugorju, gdje inače izigrava većeg katolika od samog pape, pa ističe pred okupljenim novinarima kako je ovdje doživio svojevrsno prosvjetljenje i naučio moliti svaku krunicu, te kako svaku moli po više puta dnevno, no onda na pitanja novinara, koja mu nisu po volji, najprije kolegice s Indexa, a zatim i kolege s portala dnevnik.ba, krene s vulgarnostima i psovkama, a svega stotinjak metara daleko od međugorske crkve, toliko žestoko da je to ponižavajuće slušati, jer na taj način dotični “gospon” omalovažava cjelokupnu novinarsku struku i stoga kao najbolji mogući odgovor danas je i dobio odgovor od ovog mladog, ali onako baš hercegovački ponosnog i prkosnog novinara. Ili drugim riječima što bi rekli, poznatim baš iz Mamićevog rječnika – Nećeš više razbojniče!

Što tek reći za Mamićevo uzdizanje samoga sebe do te mjere kada kaže kako je postao toliki vjernik da će po povratku u Zagreb možda i misu držati! Ili koliko je pravno postao “obučen” mogao bi pravo predavati na fakultetu! Istina, tko sve predaje na fakultetima, kako gore kod Borasa u Zagrebu, tako i ovdje kod nas u Mostaru, ništa čudno ukoliko i “Maminjo” postane predavač studentskoj populaciji.

Kolegici Dei Redžić je govorio takve gadosti tipa: “Govno ću tvoje pojest”, a već u sljedećoj rečenici spominjao razapetog Isusa okrećući se prema obližnjem kipu Svevišnjeg u prostoriji gdje je držao press konferenciju.

Nakon današnjeg “showu programa” zaslužio je vječni izgon iz svetišta kakvo je Međugorje, međutim nažalost ovdje trenutno “stoluju” određene “trupe” koje mu se dive, a nažalost zaboravljaju kako se taj isti Mamić prilikom intervjuiranja od strane kolega novinara iz Srbije u takvim svojim istupima divi i Crvenoj Zvezdi i Partizanu i Srbiji, kao i bivšoj Jugoslaviji, pati za “dražesnim minulim vremenima”, a onda dođe nama u Hercegovinu i ovdje izigrava nekog katolika. I ovdje nam uopće nije bitno je li Mamić u pravu ili ne što se tiče onoga zbog čega je sazvao i današnju presicu, odnosno pravdajući svoj bijeg iz Republike Hrvatske, ali daj Mamiću nemoj se više poistovjećivati s ovim narodom kada nisi ništa drugo nego jedan obični primitivac sa zagrebačkog asfalta i manipulator kakvog se uistinu rijetko susreće.

Autor: Danijel Ivanković / Dnevno.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply