Kupila je nove traperice, ali u džepu ju je dočekalo neugodno iznenađenje

Djevojka iz Washingtona za vrijeme posla primijetila je zadebljanje u hlačama, a budući da joj je to bio prvi put da ih nosi, znala je da ona nije ništa ostavila. Zgrozila se kada je iz džepa izvukla krvavi tampon.

Bio je omotan u komad papira istrgnut iz bilježnice. Zanimljiva slučajnost jest i da Payton radi u laboratoriju gdje uzima i analizira krv, a upravo je to i radila kada je pronašla tampon. – Sjedila sam za stolom i gledala analize krvi kada sam vidjela zadebljanje u svojem džepu, a sjećala sam se da nisam ništa stavila u njega – rekla je Payton.

– Pogledala sam u džep i vidjela komad papira. Na prvu sam pomislila kako je riječ o poruci, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krv i tampon. Bila sam zgrožena. Tko bi normalan to učinio. Ne znam je li to trebala biti šala, ali ovo se nikako ne može opravdati – rekla je Payton za The Sun. Zbog pravila svoga posla, Payton je nosila gumene rukavice kada je pronašla tampon, a time je smanjila mogućnost zaraze.

– Uvijek operem sve nove hlače prije nego što ih obučem, ali od sada ću sigurno pregledavati i sve džepove. Nikad ne želim ponovno proći kroz ovako nešto– zaključila je. Na kraju je otišla u Walmart i objasnila što se dogodilo. Osoblje joj se ispričalo, ali joj je i ponudilo darovnu karticu od 40 dolara, to jest oko 280 kuna.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply