Livanjski par plijenio pozornost u Komiži na otoku Visu

Mate Rimac (31) i njegova djevojka, ekonomistica Katarina Lovrić (28), godišnji odmor provode na Jadranu, točnije u Komiži na otoku Visu.

Par je uhvaćen u šetnji, ali ovaj put nisu uspjeli pobjeći od fotoreportera. Katarina je na sebi imala kratke traper hlačice, kojim je istaknula svoje vitke, tamnopute noge, a nosila je i majicu s Disneyjevim likom. Sve to upotpunila je crnim remenom brenda ‘Levis’, piše 24sata.hr.

Osnivač Rimac automobila imao je jednostavnu kombinaciju – bijelu majicu i kratke traper hlače, koje je upotpunio sunčanim naočalama. Sudeći prema najnovijim fotografijama, par izgleda i više nego sretno i zadovoljno, a odmor im itekako godi.

Princeza Kate od Odžaka, Livno

Inače, atraktivna crnka iz Livna studirala je marketing u Zagrebu, a Mate i ona znaju se godinama, Mate iz Lištana, a Katarina iz Odžaka kod Livna.

O svojoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima, čija pozornost im baš i ne godi pa se vrlo rijetko zajedno pojavljuju na društvenim događanjima.  Do potvrde veze došlo je prije dvije godine i to u Ženevi, kada je ‘palo’ nekoliko nježnih poljubaca.

 

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply