Livanjski pjevački zbor “Duman”: Poziv na audiciju

Idemo u novu godinu s novim ansamblom. S radom uskoro počinje Livanjski pjevački zbor ”Duman!

U razdoblju od 15. do 30. siječnja 2019. godine preslušavamo nove kandidate za popunu dionica zbora. Ako vas zanima kako i što radimo ili samo želite znati više o trenutnim karakteristikama i razvojnoj fazi svoga glasa, možete se prijaviti na audiciju popunjavanjem priloženog obrasca: PRIJAVA NA AUDICIJU

Iz Dumana izvire rijeka Bistrica, jedan od simbola grada Livna. Neka i ovaj pjevački zbor istog imena bude izvor novih članova livanjskih mješovitih zborova i drugih vokalnih sastava.
Neki pjevači će otploviti i dalje, kao i voda iz Bistrice… Ali vjerujemo da će i tamo kao i ovdje glazbom obogaćivati svoj život i živote onih koji ih budu slušali.
Posebnost ovoga zbora je što okuplja isključivo djevojke i mladiće čiji je glas u intenzivnom procesu mijenjanja i razvoja (različite faze mutacije). Kroz individualan pristup, pažljivo odabran program i sustavan rad na vokalnoj tehnici, nastoji im se pružiti što bolje uvjete za otkrivanje mogućnosti vlastitog instrumenta.
Suradnjom i međusobnim usklađivanjem pjevača otvaraju se puno veće mogućnosti interpretacije vrijedne glazbe svih stilova i žanrova.
Osnivač i voditeljica zbora je prof. Katarina Džeko.

Veselimo se prvim zajedničkim probama!

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply