Livanjski učenici najbolji u sportskom natjecanju srednjih škola HBŽ-a

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i sporta Hercegbosanske županije (HBŽ) organiziralo je u petak u Tomislavgradu sportsko natjecanje učenika srednjih škola s područja HBŽ-a.

Učenici su se natjecali u ekipnim sportovima počev od nogometa (muškarci), košarke (muškarci), košarke (žene) i odbojci (žene), natjecanje se održavalo u sportskoj dvorani OŠ “Ivana Mažuranića”, dvorani Srednje strukovne škole Tomislavgrad i Gradskoj sportskoj dvorani u Tomislavgradu, javlja Fena.

U nogometu prvo mjesto osvojili su učenici Gimnazije Livno, drugo mjesto pripalo je učenicima SSŠ “Silvija Strahimira Kranjčevića” Livno, a treće učenicima Srednje ekonomske škole Livno.

U muškoj košarci najbolji su bili učenici SSŠ iz Drvara, drugi su iz Srednje strukovne škole Tomislavgrad, a treće mjesto pripalo je Gimnaziji Tomislavgrad.

U natjecanju košarkašica, ekipa Gimnazije iz Livna osvojila je prvo mjesto, košarkašice Srednje strukovne škole “Silvija Strahimira Kranjčevića” iz Livna su zauzele drugo mjesto, dok su učenice Gimnazije iz Tomislavgrada osvojile treće mjesto.

U odbojci za žene najuspješnije su bile učenice livanjske Gimnazije koje su osvojile prvo mjesto, druge su bile učenice Srednje ekonomske škole iz Livna dok je treće mjesto osvojila ekipa Srednje strukovne škole “Silvija Strahimira Kranjčevića” iz Livna.

Ekipama s najbolje postignutim rezultatima uručene su prigodne nagrade.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply