Livnjaci očekuju Orkestar iz Stoca

U okviru projekta, u sljedećih deset mjeseci Gradski orkestar Stolac, pored Livna, gostovat će i u Jajcu, Trebinju, Mostaru i Sarajevu, a završni koncert održat će u svom gradu.

Gradski orkestar iz Stoca u petak, 12. srpnja, na Trgu kralja Tomislava u Livnu održat će koncert “Notno ogledalo”. Gradski orkestar Stolac, uz podršku Američkog veleposlanstva, projektnom intervencijom “Notno ogledalo” želi pridonijeti razvoju društvene zajednice u kojoj se kulturna, etnička, jezička i svaka druga različitost smatra vrijednostima.

Kroz spomenuti projekt afirmirat će se multikulturalna raznolikost i muzička kulturna tradicija nacionalnih manjina u BiH, a sve u cilju promocije kulturnih prava kao demokratskih vrijednosti društvene zajednice, najavili su organizatori.

U okviru projekta, u sljedećih deset mjeseci Gradski orkestar Stolac, pored Livna, gostovat će i u Jajcu, Trebinju, Mostaru i Sarajevu, a završni koncert održat će u svom gradu. Planirane su i druge aktivnost, poput muzičkih radionica, edukativnih seminara, fokus grupa i panel diskusija.

Bljesak.info

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply