Livnjak Borimir Perković je novi trener nogometaša Varaždina

Borimir Perković novi je trener nogometaša Varaždina, a predstavljen je na današnjoj konferenciji za novinare u klubu. Perković je rođen u Livnu 25. rujna 1967., nekadašnji je igrač sredine terena,a od 2008. godine nogometni je trener.

– Gospodina Perkovića htjeli smo dovesti za trenera prije nekoliko godina,ali u to vrijeme nije bio spreman doći kod nas, a sada se ispunila naša želja. Perković je rado prihvatio naš poziv, vrlo brzo smo se s njim dogovorili, u svega par minuta – rekao je uvodno predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek.

– Htio bih se zahvaliti ljudima iz kluba koji su odlučili da me angažiraju. Jako mi je drago i sretan sam što sam ispred Vas. Veselim se svemu onome što je ispred mene i što me čeka, veselim se izazovu i nadam se da ću zajedno sa igračima i stručnim stožerom, ljudima koji vode klub i navijačima ispuniti cilj koji je zacrtan za ovu sezonu. Jako sam sretan što sam dobio posao i što sam trener Nogometnog kluba Varaždin. S gospodinom Cvekom sam imao dva tri razgovora, dogovorili smo se vrlo brzo i vrlo rado sam prihvatio ovaj poziv – bile su prve riječi novog trenera, koji je zadržao dosadašnje članove stručnog stožera, što znači da mu je pomoćnik Zoran Kastel, kondicijski trener Bojan Golub, a trener vratara je Damir Marčetić.

– Vidjet ćemo hoće li kasnije biti prostora za još jednog asistenta – rekao je Perković. Upitan što nedostaje u igračkom kadru da bi se zacrtani ciljevi ostvarili Perković je odgovorio:

– Igrački kadar koji je završio prošlu sezonu će manje viuše ostati i dalje participirati međutim logično je da bi se za igranje u Prvoj ligi trebali pojačati, razgovara se o tome i već u principu znamo na kojim se pozicijama trebamo pojačati. Vidjet ćemo s kojim se igračima može razgovarati, odnosno tko je od tih igrača dostupan, a mislim da bib se trebali pojačati da bi uspjeli u nakani koju imamo za ovu sezonu – rekao je Perković.

Varazdinske-vijesti.hr

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply