Livno / Održano predavanje o temi najčešćih karcinoma kod žena

Zahvaljujući suradnji Medžlisa IZ Livno, UZ “Bistrica” Livno i World Hope BiH, vrlo uspješno je realizirano predavanje za žene na temu najčešćih karcinoma kod žena, a koje je vrlo stručno održao specijalista ginekologije, dr. Dragoš Sučić.

Predavanje je održano u konferencijskoj sali PTC Forum, a predavanju je prisustvovao veliki broj aktivistica Udruženja žena Medžlisa IZ Livno, Udruge Bistrica, te brojnih drugih žena željnih novih saznanja, prenosi radiosarajevo.ba

Sigurno je da sve one koje nisu bile prisutne da su uskraćene za mnoštvo informacija o ovoj tematici koju je doktor izložio. Izlaganje je bilo na visokom nivou, te svako tko je želio da nauči nešto o karcinomima, a da mu to bude jasno, a opet sve potkrijepljeno medicinskim terminima i kronologijom, to je mogao u sklopu ovog predavanja.

Sretni smo što smo u prilici organizirati edukativne susrete za građanke Livna, a suradnja sa ove dvije udruge se, ako Bog da, zasigurno nastavlja i u buduće. Zahvalni smo još jednom predsjednici UZ Bistrica Slavici Gotovac, te predstavnici World Hope BiH Kristini Carter na predivnoj suradnji.

Ispred Medžlisa IZ Livno, suradnju je vodila muallima Šejla M. Kevrić, zajedno sa svojim kolegicama muallimama.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply