MARIJAN KNEZOVIĆ: Pao je Rim, pao je Egipat, pala je Grčka, past će i Radobolja. A kad tresne…

Poznati hrvatski politički aktivist Marijan Knezović, koji sam za sebe kaže da je: mrzitelj nepravde – politički aktivist, ideološki opredjeljeni neokonzervativac, agitor slobode u svome postu na Facebooku oštro je osuo po najnovijim potezima vodeće hrvatske politike u BiH.

U nastavku možete pročitati njegov stav:

HDZ BiH je po dobrom, starom običaju, izdao narod i utrpao se u vlast bez ikakve izmjene izbornog zakona ili drugih vitalnih pitanja za Hrvate u BiH. Srdačan pozdrav šaljem svim uhljebima koji su me u zadnjih par mjeseci napadali kako širim lošu klimu i kako će Čović ovaj put nešto napravit. Podsjećate na ženu koju muž tuče svaki dan, a ona uvijek misli da će sutra prestati i ostaje mu beskrajno vjerna i poslušna. Zato mi vas je, dragi uhljebi kojima je zabranjeno misliti, stvarno žao. Sad nastavite trčati štafete u čast predragoga vođe i nabijajte kondiciju za samoponižavanje.

Predložio je Čović i svoje ministre koji su profesionalno obučeni za šutnju i lizanje određenih dijelova tijela o trošku naroda. Bošnjacima je, naravno, uz to što apsolutno kontroliraju predsjedništvo te dvije trećine diplomacije, kao fini Božićni poklon od vođe Čovića zapakirano stiglo i ministarstvo vanjskih poslova. Hrvatskom narodu je Čović za poklon spremio nekoliko nebitnih ministarstava iz kojih se lako izvlači lova, te jedno bitno (pravosuđe) za koje je predložen lik koji je u prošlom mandatu imao rezultate gore nego reprezentacija BiH u kvalifikacijama za europsko prvenstvo te bi možda bolje bilo da je ministar pravosuđa bio Sefer Halilović. Ni drugi predloženi ministri nisu nešto sposobni. Nema potrebe navodit njihova imena jer ih ne možete znati. Naime, nikad se nisu izložili, progovorili niti išta korisno napravili. Ta skupa imena znaju samo oni koji se informiraju putem objektivnih medija (glasila) koji žive od Čovićeve crkavice i milostinje.

E, sad par godina slušat debilne izjave ili gledat bježanje od neugodnih pitanja, gledat kupljene sportaše, pjevače, fratre i ostale kako voždu drže leđa, brojat koliko Hrvata je iselilo, iseljava i iselit će, gledat kako Bošnjaci i Srbi slažu politike na temelju kakve-takve vizije dok se Hrvati kokošare po javnim poduzećima – pa opet na izbore i u boj za nacionalni interes.

P. S. Unatoč ovakvoj situaciji, ne treba biti pesimist. Pao je Rim, pao je Egipat, pala je Grčka, past će i Radobolja. A kad tresne…

Marijan Knezović facebook.com, prenosi Tomislavcity.com

Marijan Knezović

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply