MARTINA ŠARIĆ / Mladi Stožernici, ne mažite ljudima oči!

Vidimo ovih dana da su ekipa iz Mladeži HDZ-a BiH najveći dobročinitelji. Zamislite – cijepaju drva humanitarno!?

Sad im predlažem, kad su takvi dobročinitelji, da zakrpaju i rupe po gradu. Nećemo uvijek čekati izbore. Uradite nešto korisno kad vam ne trebaju glasovi. Točnije, ne mora se samo raditi pred izbore.

Nastavite graditi dječje igralište na Brini, koje ste počeli pred zadnje izbore. Pa lijepo izbori prošli, a od igrališta – ništa. Ostala samo izrovana zemlja.

Možda će gradnja biti nastavljena iduće godine, pred izbore. Tada ćete se opet predstavljati lažno kao najveći zaštitnici svoga naroda, a u biti sve raditi protiv vlastitog naroda.

Šalu na stranu, dok traje borba za fotelje u Hercegbosanskoj županiji vi skrećete s bitnih tema i mažete ljudima oči – vaša Mladež cijepa drva humanitarno!?

U sklopu programa HDZ BiH Livno mladež pilala i cijepala drva

Smiješno, da smiješnije ne može biti. Je li i ova možda naredba došla od Dragog Vođe kao što je došla i naredba “Jozić za mandatara”?

Niste ni svjesni koliko nisko padate dok vlastiti narod sahranjujete. Točnije, borite se za fotelje, jer one su vas jedini i sveti interes, a Mladež cijepa drva, pa time pokušavate zamagliti oči javnosti. Vi najveći dobročinitelji.

Evo javno pozivam Dragana Čovića da nešto napravi za Hrvate u Republici Srpskoj. Ruši se 100-tinjak kuća hrvatskih povratnika u RS zbog autoceste Beograd – Sarajevo, ako ništa neka se bar oglasi i stane na stranu vlastitog naroda.

Ili možda ne smije ni to zbog prevelike interesne ljubavi s Miloradom Dodikom!?

Martina Šarić, Hrvatska nezavisna lista Livno

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply