Medeni mjesec u Turskoj završio tragično: Samir se svađao sa suprugom, a onda je pao sa 6. kata!

Nepoznate okolnosti i činjenica da ništa nije ukazivalo na suicidne namjere Samira Tuzinca na medenom mjesecu u Turskoj, navelo je brojne njegove prijatelje i poznanike da se pitaju nije li, ipak, njegov pad koji se dogodio u petak, samo nesretan događaj.

Jučer i danas od pokojnika opraštaju se brojni prijatelji, rođaci, poznanici, susjedi, a svi govore da su izgubili velikog čovjeka. Tuzinac je bio religiozan momak, koji potječe iz ugledne obitelji- majka mu je poznata profesorica zemljopisa u jednoj osnovnoj školi, piše Telegraf.

Tek pošto se oženio i otišao na medeni mjesec, u Srbiju su stigle strašne vijesti.

Njegova obitelj odmah se zaputila u Tursku i čini se da sve do njihovog povratka neće biti više informacija o detaljima ove tragedije.

Tursku i Srbiju jučer je obišla slika mlade udovice u zagrljaju svoje svekrve – ožalošćena žena bila je blijeda i nijema, zatvorenih očiju prepustila se majci svog sada pokojnog supruga, koja ju je tješila.

Mnogi prijatelji i poznanici ne mogu povjerovati da je Tuzinac odlučio sebi prekratiti život, a i oskudne informacije koje pristižu iz turskih medija su oprečne.

Iz Turske je javljeno da je Samir skočio sa šestog kata i na licu mjesta ostao mrtav. Još ne vjerujemo u tu službenu verziju, jer znamo da nijedan razlog nije imao za samoubojstvo. Sumnjamo da je možda izašao na teresu, okliznuo se i pao. Čim je u naš grad stigla ova strašna vijest, njegovi najbliži su otišli po njegovo tijelo, i kada ga dovezu u Novi Pazar znat ćemo što se točno dogodilo”, priča jedan od Batovih susjeda za lokalne medije.

Prve informacije iz Turske bile su da je Samir izgubio ravnotežu i stropoštao se sa šestog kata, a zatim su mediji izneli drugu verziju priče – da je kobnom skoku prethodila žučna rasprava.

Navodno, tenzija je rasla, Samir nije mogao izdržati i impulsivno je načinio korak koji ga je odveo u smrt.

Međutim, u međuvremenu pojavila se i informacija u turskim medijima da se njegova supruga tuširala u trenutku pada, a zatim da je spavala, što otvara još pitanja o cijelom slučaju.

Njegova majka nije ni znala što se dogodilo, rekli smo joj da je ozlijeđen, kako bi mogla uopće otputovati u Tursku. To su strašne vijesti i ne bi trebalo osuđivati čovjeka prije nego što se razotkrije što se točno dogodilo. Bio je raspoložen, normalan, sretan zbog ženidbe“, priča jedan od poznanika za Telegraf.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply