Migrant u Posušju pokušao ukrasti automobil?

Danas nam se na mail javio jedan Pousušak koji je izrazio želju da objavimo njegovu priču kako bi upozorili javnost da malo više pripaze na svoju imovinu.

Njegovu priču prenosimo u cijelosti:

Dana 28.10.2018. godine, oko 16:40 sati, probudio me zvuk paljenja mog osobnog vozila marke Mercedes W210. Mislio sam da istoga pali netko iz obitelji, da bi nakon nekog vremena shvatio da osoba koja pokušava upaliti vozilo, ne zna za protuprovalni sistem (vozilo se ne može upaliti bez da se ne unese kod).

Potom izlazim na balkon osobne kuće da bi u svom vozilu vidio takozvanog EMIGRANTA. Istoga dozivam na način da ga pitam što radi, na što isti izlazi iz vozila te mi govori “good mercedes”. Emigrantu potom nudim hanu i vodu u nadi da će prihvatiti i sačekati me dok siđem do njega (živim na drugom katu), no isti se odmah dao u bijeg.

Odmah potom prijavljujem cijeli događaj PU Posušje, da bi brzom reakcijom djelatnika policije osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave, nakon čega je sprovedena kriminalistička istraga. grude-online.info

Komentari