Migranti iskočili iz teretnjaka, vozač šokiran: “Pretpostavljam da su ušli u Livnu ili na Kamenskom”

Najmanje dvije osobe iskočile su u četvrtak nešto prije podneva iz teretnjaka s građevinskim materijalom bosanskohercegovačkih registracija na parkingu trgovačkog centra na izlazu iz Šibenika prema Vodicama te počele bježati prema brdu, navode iz šibenske policije kojoj je prijavljeno da je riječ o migrantima.

“Postupanje je u tijeku, prikupljaju se sve obavijesti i dokazi u cilju utvrđivanja okolnosti ovog događaja“, kratko je izjavila glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Na terenu ispred trgovačkog centra policajci pregledavaju nadzorne snimke kamera i razgovaraju s vozačem kamiona. Vozač kamiona livanjske tvrtke Dumi Šped, koji se predstavio kao Šesto, ispričao je za portal ŠibenikIN kako je krenuo iz Livna uobičajenom rutom, te da nije primijetio ništa neobično.

“Krenuo sam iz Livna najnormalnije, kao i svaki dan. Pretpostavljam da su oni ušli odmah u Livnu ili na graničnom prijelazu Kamensko, ali ja ništa nisam primijetio sve dok nisam došao u Šibenik i parkirao se ispred trgovačkog centra. Kad sam išao dignuti ceradu vidio sam dva čovjeka. Odsjekle su mi se noge, ja gledam u njega, on gleda u mene. Išao sam zatvoriti ceradu, ali jedan je iskočio van, a za njim i drugi i krenuli su trčati prema brdu”, kazao je vozač.

Dodao je kako mu je ovo prvi put da mu se nešto ovako dogodio, ali od kolega je čuo da se ovakve stvari događaju sve češće.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply