MUP HBŽ: Prometna nezgoda u Splitskoj ulici, Livno

Dana, 23.01.2020 godine u 08,45 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da se u ul. Splitskoj u Livnu ( ispred pekarne Anita ), dogodila prometna nezgoda.

Po dolasku na mjesto događaja djelatnici PP Livno, nisu zatekli sudionike prometne nezgode. Operativnim radom na terenu djelatnici policije došli su do saznanja da je osoba rođen 1983. godine u Livnu, zaustavila motorno vozilo marke „Audi“ ispred pekarne „Anita“ nakon povratka iz pekarne zatekla je ministra unutarnjih poslova HB županije Darinka Mihaljevića, koji joj je rekao da je svojim m/v marke „Škoda“ pri kretanju unatrag s parkirnog mjesta ispred privatnog posjeda (garaže) udario u njeno motorno vozilo, koje se u međuvremenu zaustavilo u Splitskoj ulici, a koje on nije uočio.

Nakon kratkog razgovora dogovorili su se naći na drugom mjestu oko dogovora o saniranju eventualne štete.

Ovom prilikom demantiramo natpise pojedinih portala koji su iznijeli neprovjerene i netočne informacije da je ministar unutarnjih poslova HB županije u momentu prometne nezgode upravljao službenim motornim vozilom.

Utvrđeno je da je u momentu prometne nezgode ministar Darinko Mihaljević upravljao svojim privatnim motornim vozilom, marke Škoda Octavia, reg oznaka E98-T-493.

Također nije istina da se ministar Darinko Mihaljević nakon prometne nezgode udaljio s mjesta događaja.

Po izjavama sudionika i svjedoka nakon kraćeg razgovora na samom mjestu prometne nezgode isti su se dogovorili naći na drugoj lokaciji, te zajedno s mužem druge sudionice p/n detaljno pregledali m/v marke „Audi“.

Nakon pregleda vozila sudionici prometne nezgode su se usaglasili da na vozilu nema nikakvih oštećenja.

Također demantiramo pisanje na portalima da je došlo do svađe sudionika ili bilo kakvih prijetnji što je i sama druga učesnica spremna potvrditi te navode.

Hrvatska lista za Livno: Ministar MUP-a HBŽ se udaljio s mjesta prometne nezgode!

Ministar policije u Vladi HBŽ Darinko Mihaljević

 

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply