NAJAVA: U nedjelju Kamešnica na Bilom Polju dočekuje Branitelja

kam

U nedjelju, 12.03.2017. godine u sklopu 16. kola nas očekuje početak proljetnog dijela prvenstva Druge nogometne lige FBiH – jug u kojem nogometaši Kamešnice na Bilom Polju dočekuju prošlogodišnjeg prvoligaša, ekipu HNK Branitelja iz Mostara.

Radi se o vrlo kvalitetnoj ekipi s bogatim prvoligaškim iskustvom koja je tijekom zimske pauze doživjela određene igračke promjene. HNK Branitelj je tijekom zimske pauze odigrao i nekoliko prijateljskih utakmica s jakim protivnicima te ostvario dobre rezultate.

NK Kamešnica se također tijekom prijelaznog roka pojačala s nekoliko značajnih imena od kojih ističemo povratak iskusnih rutinera Istoka Kambera (NK Iskra) i Tonija Pervana (FK Slavija) koji će dodatno pojačati obranu.

isto

Uz Pavu Čeku i Ediba Velagića u napadu će nastupiti još jedan povratnik, Stjepan Krezo koji je u sezoni 2008./2009. bio najbolji strijelac i pojedinac u klubu.

Vezni red pojačat će Duško Jokić (NK Šator) mladi Mate Omazić koji prethodnu polusezonu nastupao za mlađe kategorije NK Troglava.

Klub je napustio jedinio vratar Vehid Velagić koji će karijeru nastaviti u Njemačkoj dok je na njegovo mjesto došao mladi Nino Bandov.

U svakom slučaju očekuje nas zanimljiva utakmica koja se po rasporedu igra u nedjelju, 12.03.2017. godine s početkom u 15:00 sati.

Službene osobe za ovaj susret su:

Glavni sudac : Romeo Primorac (Ljubuški)
A1: Sandi Ljevo (Mostar)
A2: Silvio Bubalo (Mostar)
Delegat : Drago Letica (Tomislavgrad)

ULAZ SLOBODAN!

Komentari