‘Najodvratnija stvar koju sam vidjela’: Grozna nezgoda mladenki upropastila svadbu

Nesretnoj mladenki propao je dan vjenčanja kada je dobila proljev i izvršila nuždu u vjenčanicu vrijednu 15.000 dolara. Neugodnu priču otkrila je na Redditu jedna organizatorica evenata koja je rekla kako se mladenka odlučila riješiti nadutosti konzumacijom shakeova koji se nisu baš složili s ranije konzumiranim koktelima, pa je dobila nevjerojatan proljev.

Samo vjenčanje već je bilo završilo i izgledalo je kao da sve ide po loju. Mladenci su se pripremali za prvi ples i rezanje torte kada je organizatorica primijetila da nešto nije u redu. – Nekoliko trenutaka poslije dobila sam poziv i asistentica mi je rekla “Imamo problem” – rekla je.

Ispostavilo se da je mladenka htjela ispustiti vjetar, no izašlo je nešto puno gore. Mladenka je unatoč svemu inzistirala da se svadba nastavi.

– Proljev je bio posvuda, raširen u tankom sloju preko njezinog dijela. Bila je to možda najodvratnija stvar s kojom sam se ikad suočila – rekla je organizatorica, koja je na kraju spužvom očistila mladenku, pa čak i vjenčanicu, u kojoj se mladenka na kraju vratila na svadbu.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply