Nastavlja se progon Srba, Hrvata i Bošnjaka iz BiH, ali nam stižu nove izbjeglice!

SARAJEVO – Glavni odbor Hrvatske stranke BiH na sjednici održanoj prije dva dana u Vitezu ocijenio je političko stanje u BiH katastrofalnim i zabrinjavajućim jer i nakon toliko mjeseci nemamo formiranu vlast.

 

Najava pojedinaca da bi formiranje vlasti trebalo biti gotovo za 3-4 mjeseca vodi nas u daljnju neizvjesnost, jer će proći godina dana od izbora ako i tada budemo imali vlast.

Glavni odbor stranke zaključio je da političke elite ne žele promjene u zemlji, a ovakvo stanje odgovara samo njima. Bez konkretnih promjena u procesu provođenja izbornoga zakona nema svrhe ići u izmjene samoga zakona.

 

Do promjena u zemlji neće doći bez promjene vlasti, a promjenu vlasti možemo očekivati samo ako osiguramo pravednu provedbu izbornoga zakona, a to nam mogu osigurati isključivo tehničke izmjene čime bi se povratilo i povjerenje građana u izborni proces.

Iz EU nam dolaze izbjeglice a domaće elite nastavljaju s progonom Srba, Hrvata, Bošnjaka i ostalih u EU, navodi se u priopćenju Hrvatske stranke BiH.

Autor: Dnevno.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply