Novi sport – žensko šamaranje po stražnjici!

Mislili ste da ste vidjeli najčudniji, najljepši novi sport u Rusiji s muškim šamaranjem? Upoznajte ‘Prvenstvo u pljeskanju’ – natjecanje u kojem se žene međusobno udaraju po stražnjici sve dok jedna ne padne, piše RT.

Još u ožujku, veliki, bradati, trbušasti farmer iz Sibira, nazvan Vasily ‘Dumpling’, postao je internetski hit kada je isječak njegovog brutalnog nokauta za osvajanje prvenstva ‘Male slapping’ na ‘Siberian Power Showu’ postao viralan, a kojeg su podijelile osobe iz MMA svijeta kao što je Joe Rogan.

Sada postoji žensko sportsko šamaranje koje donosi potpuno novo značenje frazama ‘bum fights’ – i doslovno se zove ‘The Booty Slapping Championships’.

Pravila su iznenađujuće jednostavna:  Pobjednica je prva koja je dovoljno udarila šamar drugoj da ih izbaci iz ravnoteže, uzrokujući da padnu ili iskorak naprijed, izbjegavajući bilo kakvu ozbiljnu štetu, što je u oštroj suprotnosti s muškom verzijom.

Jedan od pobjednica turnira bilo je fitnes blogerica Anastasia Zolotaya, čiji Instagram stranica uključuje video-demonstracije strogih rutina vježbanja, koje će joj zasigurno pomoći da dostigne dovoljno jaku stražnjicu da izdrži ‘bičevanje’ i pobijedi u utakmici.

Nije iznenađujuće da je ovaj turnir već stekao priznanje na internetu, a uz raznolikost olimpijskih sportova zauvijek raste, bi li bilo čudno zapitati se možemo li uskoro vidjeti svjetska prvenstva na stražnjici?

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply