Oporavila se od koronavirusa: Nisam kašljala, ali smo se svi zarazili

Elizabeth Schneider (37) iz Seattlea koja se oporavila od koronavirusa u intervjuu za “CNN” poslala je poruku ljudima koji su testirani pozitivno na virus i podijelila svoju priču. “Prva velika stvar koju želim svima reći jeste – molim vas ne paničarite.

Ako ste zdravi, mladi i vodite računa o sebi kada se razbolite, oporavit ćete se. Vjerujem u to. Ja sam živi dokaz”, rekla je Elizabeth Schneider za CNN. Elizabeth je jedan od 457 potvrđenih slučajeva u državi Washington.

Ona je opisala početak bolesti. Simptomi su bili – umor, bol u mišićima, glavobolja i povišena temperatura. Mislila je da će je popodnevno spavanje oporaviti, ali se probudila s visokom temperaturom. Elizabeth nije imala kašalj, nisi kratak dah, niti bilo kakvih respiratornih problema.

Ona i grupa prijatelja su se razboljeli u isto vrijeme nakon kućne zabave na kojoj su svi bili. “Ono što je sve frustiralo je to što se ne možemo svi testirati na koronavirus, neki liječnici nisu čak ni predlagali testiranje” rekla je ona. Elizabet kaže kako se oporavila uz odmora i uobičajenih savjeta i lijekova koji se uzimaju kada nastupi gripa.

Zaključila je kako je koronavirus mnogo teži kada su pitanju ljudi preko 60 godina jer je njihov imuni sustav drugačiji nego kod mlađih ljudi, prenosi Blic.rs.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply