OSKAR PHARMA LIVNO: Možete imati novca koliko hoćete, ali naći sve što je potrebno je znanstvena fantastika

Lijepi pozdrav svima…

Što se tiče same akcije podržati ćemo, kao i sve što je vezano za naš grad od prvog dana. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da je sustav trom, lijen i da cijela situacija postaje pomalo i apsurdna.

Ovo pišem iz razloga što novac danas i u ovoj situaciji je najmanji problem… Možete imati novca koliko hoćete, ali naći sve što je potrebno je znanstvena fantastika..

Za sve vas koji spominjete Kinu, nemoguće je dobiti medicinska sredstva na taj način. Možete kupiti, ali uvoz ne možete raditi jer morate biti registrirani kod agencije za lijekove, plus dobavljač mora imati usklađenu i kompletnu papirologiju da bi proizvod kao takav bio odobren od strane agencije za lijekove, sukladno zakonskim propisima BiH, što je, vjerujte, nekad proces koji zna trajati skoro godinu dana.

Dalje, sve zemlje proizvođači medicinske opreme su uvele zabranu izvoza zbog potreba u matičnim zemljama i domaćem tržištu.

Zbog svega navedenog mi kao firma smo pokrenuli nabavku veće količine zaštitnih maski, bezkontaktnih toplomjera, rukavica, zastitnih naočala i iste ćemo donirati u ovom tjednu sa dijelom našeg asortimana Bolnici Livno.

Ista bolnica svima nama treba, da je nemamo tek tada bi znali šta znači to… Ovako idemo istu podržati radi naših sugrađana, prijatelja, djece, ma svih stanovnika HBŽ.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply