PA TKO DOBIJE DOBIJE: Mladenci iz Livna u zahvalnicu umetnuli LOTO listić svim svatovima!

Već smo pisali o maštovitim zahvalnicama u svatovima, od onih u kojima su neobični ručni radovi, preko malih bočica punjenih domaćim likerima, do onih s malim pakiranjem nutele…

Pisali smo i o tomu što sve svatovi stavljaju umjesto novca u kuvertu kojom daruju mladence, nakon čega dobiju zahvalnice. Tako je bilo zgoda da mladenci nađu otvorenu, a praznu kuvertu, kako “novac je negdje ispao”, a bilo je u kuvertama i listića sportske prognoze, uz kratku poruku: Ako dobijete, sretni budite, a budite sretniji ako ne dobijete, jer koga neće sreća u kladionicama, hoće u ljubavi”, i sličnih sadržaja u kuverti, koje bi neke mladence nasmijali, a neki bi se i naljutili, samo na koga, takve kuverte su nepotpisane!

Međutim, ono što su livanjski mladenci Ivana i Dražen, koji su se vjenčali 15.rujna, 2018. godine, na svojoj svadbi, u zahvalnice ubacili svim svatovima bilo je uistinu zanimljivo, neobično, maštovito i, vjerojatno, nikada ranije u sličnoj prigodi viđeno!

Naime, te subote, 15. rujna, u 20,05 sati bilo je izvlačenje lota Hrvatske lutrije, pa su mladenci brojnim svatovima u zahvalnice ubacili važeći loto listić, pa tko dobije, dobije!

Ivana i Dražen

Na prvoj stranici zahvalnice bila je uobičajena slika mladenaca, a kad su otvorili zahvalnicu dočekalo ih je iznenađenje-loto listić. Nakon iznenađenja, ugodnog dakako, neki su odmah išli provjeravati imaju li dobitak? Ne znamo koliko je svatova i koliki su iznos dobili na “mladenačkom lotu”, ako su uopće dobili!

Ono što sigurno znamo jest da su mladenci Ivana i Dražen na velikom dobitku: zaljubljeni i sretni uplovili su u bračnu luku, praćeni čestitkama brojne rodbine i prijatelja na svadbi.

Neka im je sretno i dugovječno!!!

www.tomislavnews.com

Komentari