Plesni klub Paganini na 50. Prazniku mimoze u Herceg Novom

Od 1. veljače do 23. ožujka 2019. u Herceg Novom obilježen je jubilarni 50. praznik mimoze.  U tom periodu održano je 60 različitih programskih sadržaja od koncerata, maskenbala, sportsko-zabavnih manifestacija, preko gastro i književnih večeri do predstava.

Obilježavanje jubileja zaključeno je u subotu 23. ožujka velikom međunarodnom karnevalskom povorkom. Plesni klub “Paganini”, kao jedini predstavnik Bosne i Hercegovine, nastupio je s timom mažoretkinja iz Ljubuškog i članicom iz Livna Leonom Lalić.

Prije početka povorke organiziran je prijem kod predsjednika Općine Stevana Katića za predstavnike Federacije europskih karnevalskih gradova i to za: Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju, Makedoniju, Srbiju i Crnu Goru.

PK “Paganini” zahvaljuje na izuzetnoj organizaciji te toplom i iskrenom gostoprimstvu domaćinima Ivani i Ivanu Peulić, NVO “Maškare”, Općini i Turističkoj organizaciji Herceg Novi, Javnoj ustanovi kulture “Herceg Fest” i hotelu “Institut” Igalo. Posebne riječi zahvale upućujemo i Općini Ljubuški te načelniku Nevenku Barbariću koji su se pobrinuli za troškove prijevoza.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply