Poštovani, znate li zašto je sakriven natječaj za Osnovnu školu Ivan Goran Kovačić u Livnu?!

Poštovani, znate li zašto je sakriven natječaj za Osnovnu školu Ivan Goran Kovačić u Livnu, koji je trebao izaći za posao spremačice?

Naime, gospođa koja radi tolike godine i treba ići u mirovinu, zadnji dan joj posla treba biti 24.12.2018., koja je isto tako pokušavala da na svoje radno mjesto zaposli kćer s fakultetom (jer joj ime nije podobno).

Natječaj objavljen, dok gospođa radi, a biva sakriven od svih ostalih građana Livna i uposlenika. Objavljen u Narodnim novinama, ali ne na livanjskim portalima i ostalim medijima, gdje bi ostali svijet imao priliku da vidi natječaj i imao mogućnost prijave.

Ponukana svim tim, odem do ravnatelja kojeg nema u školi, pa pokucam kod tajnika škole, da vidim i pokušam, po tko zna koji put do sad… Tajnik se “izgubio u prijevodu” na pitanje zašto nitko ne zna za objavljeni natječaj?!

Zašto obični “mali ljudi” nisu u stanju dobiti priliku u ovom gradu za posao za koji su prekvalificirani, itd. Nismo dobili odgovor. Dotičnom tajniku je naređeno da šuti o tom, da ubijedi pučanstvo da je bio vidljiv svima, itd…

Sramota… Čemu ovo više vodi?

ČITATELJICA

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply