Poznata Srpkinja zahvalila mužu Hrvatu zbog kojeg ju je otac brutalno zlostavljao

U srijedu je putem Instagrama još jednom zahvalila Bikiću na svemu što je učinio za nju u životu u povodu 16 godina poznanstva

Jelena Dokić bivša je australska tenisačica srpskog podrijetla, a osim po svojim rezultatima, poznata je i po zaista tragičnoj obiteljskoj priči.

Bila je jedna od najperspektivnijih tenisačica, igrala je u polufinalu Wimbledona i 2002. godine bila četvrta na WTA listi. Osvojila je šest turnira, a karijeru je završila kada su se pojavili problemi sa štitnjačom.

Osim zdravstvenih problema, veće posljedice po nju ostavili su loši odnosi s ocem koji ju je, prema njenim tvrdnjama, godinama zlostavljao i natjerao da igra za Srbiju, a posebno je bio nezadovoljan nakon što se zaljubila u Hrvata Tina Bikića s kojim je došla živjeti u Zagreb.

– Kada se pojavila informacija da se zabavljam s Hrvatom Tinom Bikićem za nekoliko sati ime mog oca pojavilo se na zaslonu mobitela. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla napraviti jer bi on vjerojatno radije da sam s teroristom nego s Hrvatom i katolikom – rekla je Jelena i dodala: – Vrištao je u slušalicu: ”Ti si smrdljiva, užasna ku**a.

S neprijateljem si. Osramotila si me.” Bez obzira na emotivno zlostavljanje, nastavila sam mu slati novac. Svakih nekoliko tjedana po 200 tisuća dolara. To sam radila u nadi da ću imati mira i da će naći sreću. Umjesto toga zagorčavao mi je život.

www.vecernji.hr

 

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply