Predsjednik njemačkog parlamenta poručio Nijemcima da se pomire sa time, da se većina nelegalnih migranata neće protjerati iz Njemačke!

Dr. Wolfgang Schäuble, Bundesminister der Finanzen

NJEMCI U UŽASNOJ SITUACIJI, SLIJEDI LI REVOLUCIJA!?

Predsjednik njemačkog parlamenta, Bundestaga, Wolfgang Schäuble, nedavno je faktički poručio Nijemcima, da jednostavno moraju prihvatiti masovnu nelegalnu migraciju, koju im je nametnula Merkelica u službi Sorosa i duboke države.

U zadnje 3 godine Merkelica i njemačka vlada, (kojoj je do izbora u rujnu 2017. pripadao i Schäuble), dovukli su skoro 2 milijuna ilegalnih arapskih i afričkih migranata, iz svih mogućih država Sjeverne Afrike, Bliskoga i Srednjeg istoka Azije. Iako je velikom broju njih odbijen zahtjeva za azilom, dosada ih je protjerano manje od 2%.

Sada je Schäuble otvoreno rekao, da  njemački građani ostave svaku nadu, da će ti migranti ikada biti protjerani, već da naprosto prihvate činjenicu, da će ogromna većina tih 2 milijuna migranata trajno ostati u Njemačkoj. Dakle, da se faktički prihvati, gaženje zakona i kapitulacija pravne države i sustava.

U razgovoru za „Welt am Sonntag“ , prije nekoliko tjedana, Schäuble je rekao:

“Treba nam biti jasno, koliko je teško protjerati (odbijene azilante). Zato ne treba gajiti previše nade, da ćemo moći protjerati većinu tih ljudi. Radije trebamo upregnuti svu snagu, u to, da njih (azilante) integriramo u naše društvo. One koji su sada već ovdje, trebamo  svim sredstvima integrirati, kako je najbolje moguće”.

Odvratni cinizam Schäuble-a: ” Ili migranti ili incest!

Wolfgang Schäuble, je stari iskusni političar Merkeličinog socijaldemokratiziranog CDU-a. U ranijim mandatima Merkeličine vlade bio je ministar za unutrašnje poslove, pa ministar za rad, pa ministar financija. Sada je predsjednik parlamenta. On od početka podržava Merkeličinu politiku masovne migracije i poznata je njegova izjava od prije 2 godine, da Njemačka mora primati što više migranta, jer inače će njemačko stanovništvo provoditi incest.

Sa tom ciničnom izjavom Schäuble je želio reći, da je Nijemaca sve manje i manje, tako da se Nijemci ubuduće neće više moći ženiti i udavati među sobom, pa zato treba veliki broj migranta iz Azije i Afrike, da se Nijemci pomiješaju sa njima. Schäuble je 2016. sudjelovao na godišnjem skupu skupine Bilderberg.

Da je navodno jako, jako teško protjerati odbijene azilante, sve je to naravno planirani igrokaz za zavaravanje javnosti. Ogromna većina tih azilanata su namjerno uništili sve osobne dokumente, prije nego što su ušli u Njemačku i dakle, svi oni koji su bez ikakvih dokumenta ušli u Njemačku, po zakonu su ilegalni migranti i po zakonu, uopće ne bi smjeli biti pušteni u državu, a kamoli da podnose zahtjeve za azilom i boravkom.

Ali Merkelica je po nalogu Sorosa i duboke države, pogazila sve te zakone i stavila ih iznad snage. I tako se svima njima dopuštalo, da predaju zahtjeve za azilom. Sve je to vrlo podmukao igrokaz. Na jednoj strani, se glumata, kofol, da se radi sve po zakonima i propisima, ali istovremeno na drugoj strani, duboka država preko Merkelice i ostalih svojih plaćenika u njemačkoj vladi, čini sve da sabotira te zakone.

Soros i Duboka država forsiranju kršenje zakona plaćanjem skupih odvjetnika…

Jer, kada velikom broju tih ilegalnih  migranta, zahtjev za azilom bude odbijen i dobiju nalog da napuste državu u roku od nekoliko dana ili tjedana, nijedan od njih to naravno neće dragovoljno učiniti, pa se po zakonu, takve treba silom protjerati. Ali onda u igru uskaču Soroseve organizacije, koje su tim migrantima i plaćale putne troškove od Azije i Afrike do Europe.

Te organizacije tim migrantima, kojima je odbijen zahtjev  za azil, daju bezplatno odvjetnike i pravne stručnjake, koji za njih, ulažu žalbe sudovima i koji ih zastupaju sudovima i za njih obavljaju sve sve pravne stvari. Kada se zna koliko su u Njemačkoj odvjetnici skupi i sve stvari vezane sa sud i sudstvo, tako da jedan migrant, onako sam bez ičije pomoći naravno to nikako ne bi mogao. Ali tata Soros daje lovu, plaća odvjetnike i cijelu tu pravnu i sudsku proceduru.

I na kraju bude po onoj: pojeo vuk magare. Te stvari sa žalbama i sudovim se otegnu u nedogled i na koncu samo vrlo mali broj tih odbijenih azilanata, bude protjeran. A oni koji i budu protjerani, većina njih se nakon nekoliko mjeseci opet vraća, pod nekim drugim imenom i opet polaže zahjtev za azilom, Takvih slučajeva je već bilo na pretek.

I ne samo to da se sabotiraju zakoni i pravna država, već Merkelica i njena sluganska vlada, ovim ilegalnim migrantima, žele omogućiti i dovlačenje svojih brojnih obitelji. Merkeličina vlada CDU-a i SPD-a, već je početkom ove godine donijela širokugrudnu odluku, da migranti mogu dovući i članove svojih obitelji iz Afrike i Azije.

Kako procjenuju neovisni stručnjaci, na taj način, bi se broj afričkih i azijskih migranata, za samo desetak godina mogao upetorostručiti! Dakle, da od ovih 2 milijuna, putem dovlačenja članova obitelji, za desetak godina naraste 10 milijuna!!

POLIGAMIJA: Dovedite žena i djece koliko hoćete! Njemci časte…

I ovdje se, po nalogu Sorosa i duboke države, za nelegalne migrante, krše zakoni, sve u šesnaest. Tako je poznat slučaj, sirijskog migranta u gradu Pinnebergu, kod Hamburga, koji je zimus dovukao svoje dvije supruge i šestero djece iz Sirije!! I ured za strance u tom gradu mu je to odobrio! Iako je poligamija u Njemačkoj zakonom zabranjena. Plus, što je tom Sirijcu i njegovoj obitelji, još dana velika kuća za stanovanje, koju plaća država (Thyshiseinblick.de)

Prizor iz tog njemačkog parlamenta,  koji se odigrao prije nekoliko mjeseci, a u kojem je također sudjelovao Schäuble, pokazao je sav jad i bijedu Njemačke, i njene političke vrhuške, koja u službi globalističke elite, radi na uništenju vlastite države.

JAD I BIJEDA: Minuta šutnje za ubijenu djevojku, u novonjemačkom – “širenje mržnje”

Naime, zastupnici stranke AFD ustali su da minutom šutnje odaju sućut, djevojci Susanni, koju je nekoliko tjedana ranije ubio jedan irački izbjeglica.

Na to je reagirao predsjednik parlamenta, Wolfgang Schäuble, koji je zbog toga izrekao opomenu zastupnicima AFD-a, da jedna stranka sama i pojedinačni zastupnici, navodno nemaju pravo na takve samovoljne postupke u parlamentu i da je taj pokušaj minute šutnje “širenje mržnje”.

A i mnogi zastupnici iz SPDa, Zelenih, Ljevice, pa i pojedinci iz iz CDU-a su prosvjedovali i bukom ometali tu minutu šutnje. Sramotno, jadno, bijedno, ali to je slika i prilika te odnarođene političke elite Njemačke

Akciju odavanja sućuti, inicirao je zastupnik AFD-a, Thomas Seitz, koji je rekao da svoj govor u Bundestagu, posvećuje ubijenoj Susanni.

Dopredsjednica parlamenta, Claudia Roth (čelnica stranke Zelenih, koja se najviše zalaže za migraciju), opomenula je Seitza, da ne govori o tome, već da se mora držati zadane teme o kojoj se raspravlja u Bundestagu, a kada je ovaj ipak nastavio sa svojim govorom, ona ga je prekinula i naredila da napusti govornicu (Welt.de).

DRŽAVA PUZI PREMA SAMOUKINUĆU – opomena za Hrvatsku!

Država u polaganom samoukinuću, Njemačka, je strašan primjer opomene Hrvatskoj i drugim državama, ako je narod previše pasivan, evo što se događa. Iako se prema anketama, 80% Nijemaca, protivi toj masovnoj migraciji, ali njihova izdajnička vlada u službi duboke države nastavlja i dalje otimati im državu. Dakle; ako narod ne bude budan i ako šutke i bez većeg otpora prihvati sve, izgubit će državu.

To je brutalna istina. To svakomu u Hrvatskoj treba biti jasno, posebno sada, s obzirom, na ono što se događa u susjedstvu Hrvatske u predjelu Bihaća u BiH. Dakle, kada se velika Njemačka, sa 82 milijuna stanovnika, ovako brzo preplavljuje migrantima i gazi, onda je malu Hrvatsku sa samo 4 i nešto milijuna stanovnika, još daleko lakše preplaviti i pregaziti s migrantima.

Prosvjednike zbog ubijene 18-godišnje djevojke napadaju merkeličini plaćenici i antifa batinaši

Zadnji tužni primjer: nakon brutalnog silovanja 18-godišnje njemačke djevojke od strane velike skupine arapskih migranata (većinom iz Sirije) u Freiburgu, skupina uznemirenih građana je održala prosvjed i zahtjevala od države i policije zaštitu građana, zaustavljanje migracije i kontrolu granica.

I opet ista slika kao i u ranijim slučajevima svakog pokušaja prosvjeda protiv Merkeličine politike: odmah su se stvorili protudemonstranti; zeleni, ljevičari, hipsteri, i ostali plaćenici Sorosa i Merkeličinog režima. Koji su drečali protiv “fašizma” i zalagali se za još više migracije. Naravno predvođeni batinašima Antife. Koji imaju ulogu paralelne policije režima, da prijetnjama, zastrašivanjeima i nasiljem uguše svaki pokušaj otpora režimu.

To im nasilje režim tolerira, zato se batinaši Antife nikada kazneno ne progone. Prema izjavama nekoliko očevidaca i sudionika prosvjeda, batinaši Antife su čak udarili nekoliko prosvjednika sa željeznim palicama. A protudemonstrante je podržao i gradonačelnik Freiburga, Martin Horn (iz SPD-a), koji je drečao protiv “nacizma” i okupljenu masu ljevičarskih protudemonstranata poticao da skakutaju u mjestu protiv “nacista”, te je vikao “Tko ne skakuće, taj je nacist!”

Inače, saznalo se: jedan od silovatelja, Merkeličin izbjeglica iz Sirije, već od ranije je pravio kriminal i nasilje, protiv njega je postojao naloga za uhićenjem i trebao je biti uhićen i preveden u istražni zatvor, ali nije. I onda je taj lijepo sudjelovao u masovnom silovanju (Branimir Karlo foto: welt.de)

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply