REBIĆ PORUČIO: Kvalitetniji smo od Rusije!

Kvalitetniji smo od Rusije i to moramo pokazati na terenu,” kazao je hrvatski reprezentativac Ante Rebić na novinarskoj konferenciji u Sočiju uoči četvrtfinala svjetskog prvenstva protiv Rusije.

“Analizirali smo njihovu igru, ali najviše se moramo koncentrirati na nas. Kvalitetniji smo i to moramo pokazati na terenu,” kazao je Rebić.

“Rusiji je ekipa najveća snaga. Imaju nekoliko odličnih pojedinaca, igraju doma, ali mi smo ti koje će se najviše pitati,” dodao je. Krilnog igrača njemačkog bundesligaša Eintrachta proglasili su nasljednikom Ivice Oliće u dresu nacionalne vrste, čak je dobio i njegov dres s brojem 18.

“Sigurno mi gode usporedbe, ali nismo baš slični igrači, osim što smo obojica izgaramo za reprezentaciju, a broj sam dobio slučajno,” kazao je Rebić. Rebić je ponovio kako je atmosfera u reprezentaciji sjajna i kako je svima čast i ponos igrati za hrvatsku vrstu.

“Zajedno smo više od mjesec dana i nije bilo nikakvih svađa. Dišemo kao jedan i svima je ponos i čast igrati za reprezentaciju,” kazao je dodavši kako je Luka Modrić vođa ove ekipe.

“Modrić je naš vođa, kapetan i naš najbolji igrač, no još je rano vidjeti tko će biti najbolji igrač na turniru jer su ispred nas četvrtfinala.”

Nije želio previše pričati o interesu koji navodno za njegove usluge pokazuje njemački velikan Bayern kojeg od ove sezone vodi njegov bivši trener Niko Kovač. “S njim sam godinama uspješno surađivao i pomogao mi je u karijeri. Posve zasluženo je postao Bayernov trener, ali ja sam igrač Eintrachta. U glavi mi je sada samo svjetsko prvenstvo. O ostalom možemo pričati nakon SP-a,” dodao je na kraju. (Bljesak.info)

Komentari