Rimčev tehnološki park u Livnu otvara svoja vrata

Zaklada Linnovate u ponedjeljak i utorak, 10. i 11. rujna, na Zgonima u Livnu organizira “Dane otvorenih vrata u Linnovate Tehnološkom parku”.

Zaklada Linnovate, čija je osnovna zadaća uspostava tehnološkog parka i stvaranje perspektivnije budućnosti za mlade u Livnu i okolici, u ponedjeljak i utorak, 10. i 11. rujna, na Zgonima u Livnu organizira “Dane otvorenih vrata u Linnovate Tehnološkom parku”.

Kako su najavili organizatori, svi posjetitelji moći će razgledati prvi poslovni inkubator u Livnu te se upoznati s konceptom poslovnog inkubiranja koji može biti pred-inkubacija, inkubacija i virtualna inkubacija. Posjetitelji će također imati priliku da nauče na koji način mogu dobiti investicije za svoje poslovne ideje. Mate Rimac, vlasnik kompanije Rimac Automobili potaknuo je zajedno s drugim Livnjacima osnivanje Tehnološkog parka u tom gradu, koji bi trebao pomoći mladim ljudima koji tu žive te osnažiti veze s dijasporom.

Rimac je u ovaj projekt dosad uložio trideset tisuća eura, i to kako bi pomogao zapošljavanju i zaustavljanju odlaska mladih ljudi te privlačenju investicija u ovo područje.

Bljesak.info

Komentari