Ronaldu su ISIL-ovci zaprijetili da će mu prerezati grkljan, evo što je on napravio!

Portugalac je na prošlom SP-u u Brazilu imao privatnu ‘vojsku’ koja ga je čuvala i štitila. Tada je unajmio čak 50 zaštitara, a između ostalih, na njega je pazio i boksački as Badr Hari. Ovaj put ga u Rusiji neće biti, ali se Cristiano pošteno osigurao.

Cristiano Ronaldo ništa ne prepušta slučaju. Nakon što su ranije ove godine pripadnici terorističke skupine ISIL uputili prijetnje smrću portugalskoj zvijezdi, ilustriravši da će njemu, ali i Lionelu Messiju prerezati grkljane, on je angažirao elitne zaštitare.

Teroristi su svojedobno objavili fotografiju na kojoj najboljim nogometašima svijeta Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju oduzimaju život na brutalan način. – Teren će biti okupan vašom krvlju. Pobjeda na Svjetskom prvenstvu bit će naša – poručili su uz fotografiju na kojoj nogometašima režu glave. Ronalda će tako na Svjetskom prvenstvu u Rusiji na njegovu sigurnost paziti MMA borac Goncalo Salgado, a osim njega tu je i bivši vojni specijalac Nuno Marecos!

Njih dvojica su uz Cristiana bili i na finalu Lige prvaka u Kijevu u kojem je madridski Real pobijedio Liverpool 3:1, piše Goal. Portugalac je i na prošlom SP-u u Brazilu imao privatnu ‘vojsku’ koja ga je čuvala i štitila. Tada je unajmio čak 50 zaštitara, a između ostalih, na njega je pazio i boksački as Badr Hari. Ovaj put ga u Rusiji neće biti, ali se Cristiano pošteno osigurao.

Inače, Marecos i Salgado zaposlenici su jedne privatne zaštitarske tvrtke u Portugalu kojoj je vlasnik bivši špijun. Također, Marecos ima jedan neobičan hobi. U slobodno vrijeme se s još nekolicinom prijatelja bavi – obaranjem bikova! Prakticira tradicionalnu borbu s ovim snažnim životinjama u kojoj osmorica pokušavaju svladati bika. Kakve mjere osiguranja će poduzeti Lionel Messi s obzirom na prijetnje ISIL-a, nije zasad poznato.

www.vecernji.ba

Komentari