Ruši li Dragan Čović preko Ivana Vukadina moć Borjane Krišto?

Eksluziva – iz neslužbenih izvora
Za sutra je sazvan klub Hrvata Skupštine HBŽ na kojem će pored ostalog biti riječi o imenovanju mandatara. Za sada je poznato da je u Skupštinu HBŽ došao prijedlog za mandatara Ivana Jozića iz Livna od strane ŽO HDZ BIH.
Pored navedenog najvjerojatnije će se pojaviti i prijedlog najmanje 17 zastupnika za mandatara vlade HBŽ Ivana Vukadina iz Tomislavgrada.
Pored navedene točke mogle bi biti još neke točke koje bi se mogle kandidirati od pojedinih članova kluba.
Obzirom da se u večernjim satima u Livno očekuje dolazak Dragana Čovića i Borjane Krišto, na povratku iz Bihaća za Mostar, za neke bi to mogla biti interesantna noć. Bit ćemo pametniji ujutro.
Kako sad stvari stoje, Ivan Vukadin i OO HDZ BiH Tomislavgrad ne odustaju, iako je njihova odluka u suprotnosti s odlukom Županijskog odbora HDZ BiH.
Ako ne bude nikakvih sankcija za neposlušne, onda se ostvaruje priča kako je Ivan Vukadin dobio zeleno svjetlo od Dragana Čovića za preuzimanje ovlasti nad Vladom i HDZ BiH u Hercegbosanskoj županiji, kako bi se na taj način umanjila moć Borjane Krišto.
HDZ 1990 daje punu potporu duvanjskim stožernicima, tako da je izvjesno da idu promjene u Hercegbosanskoj županiji i postupno razvlaščivanje obitelji Krišto.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply