SRPSKI POLITIČAR UHVAĆEN KAKO LJUBI DEVOJČICU (15): Maloljetnica sve objelodanila na Facebooku

BEOGRAD – Zamjenik gradonačelnika Bora Branko Perić (60) našao se u središtu skandala kada su fotografije na kojima se on ljubi i grli s djevojčicom od 15 godina navodno osvanule na Facebook profilu te maloljetnice. Kako javlja RTV Bor, Perić je podnio ostavku.

Neslužbeno, Perić je kazao da je fotografija njegovog poljupca s djevojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se s ostalim djevojkama koje su bile angažirane pozdravio na sličan način.

Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile djevojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i video da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao – navodno je izjavio Perić.

Također, je kazao da na drugoj fotografiji ne vidi ništa sporno. Međutim, nakon što su fotografije dospjele u javnost, u slučaj se umiješala i policija.

– Djevojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos s tim dužnosnikom. Međutim, maloljetnica kao da je bila pripremljena i unaprijed znala kako treba da odgovori – kaže nam izvor iz istrage.

Sugovornik dodaje da je djevojčica starija od 14 godina, zbog čega nema krivičnog djela obljube nad djetetom.

– S druge strane, ako je nešto i bilo između njih, to nije bilo pod prisilom. Prema tome, mi nismo imali nikakav zakonski osnova da reagiramo.

Autor: Slobodna bosna

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply