STRAŠNA TRAGEDIJA U OBITELJI LUISA ENRIQUEA: Njegova kći (9) je izgubila bitku s rakom kostiju: ‘Mirno spavaj, Xantia’

Enriquea i njegovu obitelj pogodila je strašna tragedija

Velika tuga zavladala je nogometnim svijetom, preminula je devetogodišnja kći Luisa Enriquea. Proljetos je, tada još izbornik Španjolske, Luis Enrique doslovce preko noći napustio reprezentaciju pritom pozvavši sve u momčadi, stožeru i savezu na zavjet šutnje.

Nogometaši su tajanstveno govorili kako izbornik ima njihovu punu podršku te da će sve biti u redu. Enriqueu se od tada izgubio sav trag i glas, jedino što je dalo naslutiti da nešto zaista nije u redu jest činjenica da je stožer reprezentacije napustio u pratnji psihologa i da su mu svi davali podršku, iako nitko nije smio niti izustiti što je posrijedi.

Jasno je bilo da se Enrique neće tako skoro vratiti nogometu kada je podnio ostavku na mjesto izbornika Španjolske, a onda, pet mjeseci kasnije, dogodilo se ono čega su se gotovo svi pribojavali. Enriquea i njegovu obitelj pogodila je strašna tragedija. Devetogodišnja kći bivšeg izbornika, Xana, izgubila je tešku borbu s rakom kostiju.

“Naša kći nas je napustila danas poslijepodne nakon petomjesečne borbe s bolešću. Neizmjerno će nam nedostajati, ali ćemo je se sjećati do kraja života i nadamo se da ćemo se negdje ponovno sresti. Bit ćeš zvijezda vodilja našoj obitelji. Mirno spavaj, Xanita”, objavila je obitelj Luisa Enriquea.

Javili se Messi, Pique…

Enriqueu, koji ima još dvoje djece, iz trenutka u trenutak pristižu poruke podrške. Javili su mu se iz bivšeg kluba Barcelone, stoper Gerard Pique, Leo Messi i bivši šef Bartomeu.

Net.hr

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply