Turistica u Londonu slučajno snimila žene kako joj prijateljici kradu novčanik / VIDEO

U velikim svjetskim gradovima sitne krađe na ulici dio su svakodnevice, a turisti su najčešće na meti lopova koji toliko vješto znaju ukrasti njihove stvari da ih je gotovo nemoguće uhvatiti na djelu. Tajlanđanku Ninu Spencer prilikom posjeta Londonu opljačkala je grupica uličnih lopova, a kako je šećući britanskom metropolom snimala vlog, kasnije je shvatila da je počinitelje slučajno snimila kamerom.

Dok je u društvu prijateljice Toi šetala kroz Cambridge Circus, u svega nekoliko sekundi djevojke su ostale bez stvari. Nakon što su prešle cestu, Toi je pogledala u svoju torbicu i shvatila da joj nedostaje 400 funti i kreditne kartice za koje je sigurna da su bile unutra.

Tako zbunjene, pogledale su video koji su snimile dok su šetale, a onda su imale što vidjeti. Snimka pokazuje kako je žena u crnom kombinezonu s naočalama na glavi gledala preko Nininog ramena, dok je druga žena u crnoj kožnoj jakni s mobitelom u ruci gledala u Toinu torbu.

U isto vrijeme, žena s naočalama je pomoću crne vrećice prikrila ruku kradljivice koja je bez problema izvukla novčanik iz Toine torbe. Njima dvjema pridružila se i treća osoba, također sa sunčanim naočalama, koja je držala narančastu jaknu i hodala oko njih kako bi brzo pohranila ukradeni predmet pod kaput.

Na kraju su sve tri skupa nastavile hodati u suprotnom smjeru od Toi i Nine. Devastirana Nina je za Viral Press rekla da je Toi prijavila krađu policiji, ali joj novčanik nije vraćen, prenosi Index.hr

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply