U prometnoj nesreći kod Hadžića poginule dvije žene i beba od četiri mjeseca

Na magistralnom putu M-17 Hadžići – Pazarić obustavljen je promet zbog teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovali kamion miješalica i putničko vozilo, prenosi Avaz.ba Iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo potvrđeno je da je došlo do nesreće te da je policija na terenu, kao i ekipa Hitne pomoći. Kako Avaz.ba saznaje, u udesu ima poginulih osoba.

Reporter Avaza s lica mjesta javlja da je promet u potpunosti obustavljen zbog istrage te da se sva vozila preusmjeravaju alternativnim pravcem kroz mjesto Gradac. Prema neslužbenim informacijama s lica mjesta, u Peugeotu 307 koji je u potpunosti smrskan poginule su dvije žene i beba stara četiri mjeseca. Na licu mjesta, kako javljareporter dijelovi vozila od siline udara rasuti su svuda po cesti.

Također, na licu mjesta je i Mirza Hadžiabdić, portparol MUP-a Županije Sarajevo koji je potvrdio da je u nesreći smrtno stradalo više osoba, te da će se o tragediji očitovati nakon što dežurni tužitelj sarajevskog tužiteljstva okonča uviđaj.

Pristigle su i dvije vatrogasne ekipe koje će rezati lim smraksanog vozila da bi izvukli nastradale. Počeli su pristizati i članovi obitelji nastradalih. Poprilično je potresno, ekipe hitne pomoći im ukazuju medicinsku pomoć.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply