Unajmili apartman pa već nakon 20 minuta otkrili nešto poprilično uznemirujuće

Dougie je ležao na kauču kada je pogledao u digitalni sat i primijetio nešto čudno na njemu

rac Dougie Hamilton ostao je u šoku kada je otkrio što se nalazi u digitalnom satu u apartmanu koji je iznajmio sa svojom djevojkom u Torontu koji su posjetili. Par je nakon dolaska u grad cijeli dan bio u obilasku, a u apartman su došli tek predvečer.

Apartman u središtu grada koji su iznajmili preko stranice Airbnb činio im se idealan za njihov posjet Kanadi, no već nakon 20 minuta boravka u njemu shvatili su da ondje ne žele biti. Dougie je ležao na kauču kada je pogledao u digitalni sat i primijetio nešto čudno na njemu. Sat je bio spojen žicom nalik na punjač za mobitel što je odmah počelo buditi sumnju u njemu.

– Osjećao sam se čudno i pri samoj pomisli na to i rekao sam si da ne budem lud. Ali, nešto mi nije davalo mira… Izvukao sam punjač i vidio bateriju od litija sa stražnje strane. Razgledavši malo bolje prednju stranu sata, primijetio sam da se unutra nalazi kamera – ispričao je ovaj Irac koji je svoje iskustvo podijelio i na Facebooku. Kamera je bila uperena prema dnevnoj i spavaćoj sobi pa je par odmah pozvao policiju, a vlasnika apartmana je prijavio stranici na kojoj se oglašava. Airbnb je odmah otkazao suradnju s vlasnikom apartmana koji je iznajmljivao još drugih šest nekretnina, a britanskom paru su ponudili besplatan smještaj u jednom od tri luksuzna hotela u blizini.

www.vecernji.ba

Komentari