VIDEO: Horor pored ceste u Mostaru – Četvorica razbojnika napali prodavača voća

MOSTAR – Građani Mostara i Hercegovine s razlogom brinu za svoju i sigurnost svojih najbližih. Nakon ubojstva Nine Ivankovića, za koje se sumnjiči starleta Sunita Hindić-Bošnjaković, te kasnijeg stravičnog ubojstva Lane Bijedić, javnost u gradu na Neretvi zabirnuo je i napad na Alema Džeku od strane četvorice huligana, pored štanda sa voćem na putu M17 u blizini Veležovog stadiona.

Njega su jučer malo iza 17 sati napala četvorica huligana, koji su se na mjesto događaja dovezli u crnom passatu registarskih oznaka M83-T-735, za koji je kasnije ustanovljeno da je u vlasništvu Nade Kovačević.

Istragom je utvrđeno da je njime upravljao njezin unuk Lovro Bošnjak, koji je jedan od četvorice napadača i koji je sinoć oko 22 sata lišen slobode.

Među četvoricom napadača je, saznajemo, i Lovrin brat Luka. Razbojnici su mladića udarali šakama u glavu, a kasnije su sa štanda uzimali tegle i udarali ga njima. Napadnuti Džeko pokušao se obraniti nožem koji je koristio za rezanje voća, ali su mu napadači i njega oduzeli, te su dok je pokušavao pobjeći sa njega skinuli majicu s obilježjima navijačke grupe Red Army, pa se zatim udaljili s mjesta napada.

Tom prilikom su bacili nož, koji je kasnije pronašao policajac kada je došao na uviđaj. Džeko je zbrinut u bolnici “Safet Mujić”.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply